Theses on the same topic (having an identical keyword):

mléko

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv chráněného zeměpisného označení České pivo na ekonomickou situaci pivovarů v ČR
 (Denisa Bartoňová)

2016, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r0xokh// | Regionální rozvoj / Socioekonomický a environmentální rozvoj regionů | Theses on a related topic

Chráněná zeměpisná označení a bilaterální smlouvy mezi EU a třetími zeměmi
 (Veronika Lokajová)

2023, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/en5a8/ | Právo a právní věda / Právo | Theses on a related topic

Italský systém kontrolovaných označení původu pro vína - existující apelace, jejich význam pro výrobce, trh a spotřebitele
 (Jaroslava KOLÁŘOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sh0dor// | Filologie / Italský jazyk | Theses on a related topic

Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
 (Lucie TOMŠÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ptbdjw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
 (Bára Bažantová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//96yhtn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
 (Kateřina Slintáková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtpjuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv nového typu krmivových doplňků na kvalitu kravského mléka
 (Barbora Petránková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h043gw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
 (Sára Karpsteinová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic