Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
maso skopovéKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
(Adéla Zetková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
(Adéla Zetková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASA
(Gabriela Mati)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//wppbnv// | Management, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
(Jana Ryvolová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
(Lenka KRČMÁŘOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f8zgvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
(Kristýna Štohandlová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/jy9ct5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
(Lucie TOTHOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jyjdn9// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Detekce druhového zastoupení masa v krmivech pro psy a kočky pomocí metody PCR
(Andrea Salavcová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2b9xe4// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Geografie masa - Globální analýza vývoje konzumace masa v období let 2000-2019
(Barbora TIBENSKÁ)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1h1ksq// | Geografie a regionální rozvoj / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
(Kristýna Klimšová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vrozc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma