Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biolektronický jazykKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
(Klára Šujanová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
(Klára Šujanová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
(Klára Šujanová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
(Klára Šujanová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
(Klára Šujanová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
(Klára Šujanová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
(Klára Šujanová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
(Klára Šujanová)2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Brand analysis of Barefoot Wine
(Valerie Cibulková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/84562 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business | Práce na příbuzné téma
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
(Anna Malakhova)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11069/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma