Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Vliv způsobu zpracování larev potemníka brazilského na barevné a texturní vlastnosti produktu
 (Jana Čaloudová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a3ugp7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné
 (Josef BÁRTEK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o9ei1m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)