Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti stravování formou "raw food"
 (Eva Haluzová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oih51w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití raw stravy v gastronomii
 (Magdaléna Zvonková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wb1gip// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)