Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

škrob

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
 (Lenka KUPCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
 (Veronika Zigmundová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
 (Romana Šebestíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r2o1mw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu mouky
 (Jiří Fučík)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//qn6i9m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Pekárenská kvalita zrna pšenice s modrým aleuronem
 (Martin Helis)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rnn6af// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
 (Karolína Linhartová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma