Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
škrobKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
(Lenka KUPCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
(Veronika Zigmundová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
(Romana Šebestíková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r2o1mw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu mouky
(Jiří Fučík)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//qn6i9m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pekárenská kvalita zrna pšenice s modrým aleuronem
(Martin Helis)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rnn6af// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologická kvalita pšenice s deep-purple barvou zrna
(Karolína Linhartová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//60uju4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma