Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

výroba vína

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
 (Tomáš JUŘÍK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7k0snk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení hlavních dikarbonylových sloučenin vína
 (Romana TUREČKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xp1f6d// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma