Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vzdělávání zaměstnancůKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zvýšení účinnosti trainee programů prostřednictvím zhodnocení jejich vývojových tendencí ve zvolených firmách
(Anna ADAMCOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//dg1fyf// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
(Luboš Caninec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rqk4q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nové trendy získávání pracovníků (e-recruitment) a jejich využití ve VS
(Vendula Topinková)2021, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hzzk2/ | Veřejná ekonomika a správa / | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve výzkumu patofyziologie a terapie srdečního selhání
(Anna Chaloupka)2018, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tun9i/ | Všeobecné lékařství (čtyřleté) / Kardiologie | Práce na příbuzné téma
Postavení manažera v organizaci, nové trendy ve 21. století.
(Aneta Fialová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/iblmf/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
(Pavel Nikl)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
(Dominika Melicharová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/r59g6/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve výživě prasat.
(Miloš Jurčička)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pm6ae4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve spotřebě potravin
(Anastasiia Oliinyk)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g3d9xy// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve výživě králíků
(Nikola Chvojanová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vjf6aj// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma