Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 5 6 » (celkem 54 prací)
Zvýšení účinnosti trainee programů prostřednictvím zhodnocení jejich vývojových tendencí ve zvolených firmách
 (Anna ADAMCOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//dg1fyf// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
 (Luboš Caninec)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/rqk4q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nové trendy získávání pracovníků (e-recruitment) a jejich využití ve VS
 (Vendula Topinková)

2021, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hzzk2/ | Veřejná ekonomika a správa / | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve výzkumu patofyziologie a terapie srdečního selhání
 (Anna Chaloupka)

2018, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tun9i/ | Všeobecné lékařství (čtyřleté) / Kardiologie | Práce na příbuzné téma

Postavení manažera v organizaci, nové trendy ve 21. století.
 (Aneta Fialová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/iblmf/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
 (Pavel Nikl)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
 (Dominika Melicharová)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/r59g6/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve výživě prasat.
 (Miloš Jurčička)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pm6ae4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve spotřebě potravin
 (Anastasiia Oliinyk)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g3d9xy// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve výživě králíků
 (Nikola Chvojanová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vjf6aj// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 5 6 » (celkem 54 prací)