Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zavádění systému řízení kvality dle ČSN ISO 9001 ve vybrané organizaci
(Kalužová Kalužová)2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/znm0c/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma
Přínosy systému řízení kvality podle ISO 9001
(Patrik Toman)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/p1sng/ | Bezpečnostní management v regionech / | Práce na příbuzné téma
Implementace systému managementu kvality dle požadavků normy ISO 9001 v podniku
(Ondrej Rigoci)2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ca19b/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Zavedení nové normy ISO 9001:2015 do stávajícího systému řízení kvality ve vybrané firmě
(Hana Květová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/u4xen/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma | Práce na příbuzné téma
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
(Lucie OŠMEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2dkosz// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
(Martina POTENCOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//0yu2cv// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
(Gabriela TOMEČKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//08k5re// | Biofyzika / Aplikovaná radiobiologie a toxikologie | Práce na příbuzné téma
Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení
(Monika Michalisková)2011, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/84959 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Systém kritických bodů při výrobě vína
(Jiří Hoštický)2012, Bakalářská práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/tmerw/ | Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních firem | Práce na příbuzné téma