Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
certifikaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
(Eliška Rysulová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6zmn/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita gastronomických služeb
(Roman Kubišta)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14324/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
(Lucia Medveďová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14904/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Řízení kvality služeb v gastronomii
(Adéla Rieszová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lelza/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zhodnotenie kvality stravovacích služieb vo vlakoch na území Českej republiky a Slovenskej republiky
(Natália Brenčičová)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nmgow/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii
(Maroš Koval´)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11415/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita služeb v gastronomii
(Petra Klímová)2008, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/dtc5r/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
(Eva Šulecová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/egax0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma