Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cestovní ruchKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Krajina na talíři. Vztah regionální kuchyně a přírodních podmínek oblasti.
(Iva Baláčková)2012, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u2leg/ | Humanitní environmentalistika / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
(Lenka Novotná)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Regionální kuchyně Polska a jejich vývoj v současnosti
(Radka Chmelinová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//ps8kw2// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
(Petra Kozáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
(Zuzana Nešetřilová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dnw6t/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
(Marek Zapletal)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/neitt/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
(Adam Mezihorák)2021, Diplomová práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/vjnhn/ | Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást marketingu cestovního ruchu
(Nicole Kuřátková)2022, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB14024 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního turismu
(Rebeka Maria Kasapidu)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
(Karina Zaitseva)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fa0xd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma