Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zákazníkKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza sítě gastronomických zařízení v regionu Hořovicko
(Zdeňka Laštovičková)2009, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/20705 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
(Lucie OŠMEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2dkosz// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
(Milada FEDOROVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bxt6uf// | Agroekologie / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
(Kateřina ROŠTOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//m0k24i// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
(Ondřej PUSTKA)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//rqpbpb// | Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma
ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH
(Veronika Chmelíčková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/s44t9l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Budování zákaznické loajality ve společnosti Zátiší Catering Group, a.s.
(Alena Větrovcová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9897/vsh_m/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma
Legislatívne opatrenia k zákazu fajčenia v zariadeniach spoločného stravovania v Českej republike
(Filip Schmotzer)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13106/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
(Vladimír Hybler)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/qhi9s/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma