Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

uzené maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Technologie zpracování a kvalita masa uzené makrely
 (Antonín KÖLBL)

2012, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//y3w7xn// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu
 (Miroslava DOLEŽELOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ep3euq// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Produkty z akvakultury: Obchod, kvalita a vývoj nových výrobků
 (Václav NEBESKÝ)

2017, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//mi1x8o// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma