Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
uzené masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie zpracování a kvalita masa uzené makrely
(Antonín KÖLBL)2012, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//y3w7xn// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu
(Miroslava DOLEŽELOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ep3euq// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Produkty z akvakultury: Obchod, kvalita a vývoj nových výrobků
(Václav NEBESKÝ)2017, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//mi1x8o// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma