Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
(Klára Sigmundová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Srovnání obsahu biogenních aminů v českých a slovinských organických vínech
(Klára Vlachovská)2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hqihhq// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Výskyt biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech po ukončení doby spotřeby
(Klára VODEHNALOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1yxmfx// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza fortifikovaných čerstvých sýrů pomocí HPLC
(Zuzana Beránková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//owtdqq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
(Adéla Trusinová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma