Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Význam ochranných pásem vodních zdrojů a jejich uplatnění ve smyslu vodního zákona a související legislativy
(Eva Lukášová)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ehye0/ | Geologie / Správní geologie | Práce na příbuzné téma
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
(Petra VAROUSOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3rpzfn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
(Barbora ŠEBKOVÁ)2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//37sxnw// | Veřejné zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
(Vladěna Rohlíčková)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u9pc3/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
(Šimon Košárek)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ejthqu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kobaltu na růst a celkový obsah vitaminu B12 sinice Arthospira maxima a konsorcia s mikrořasou
(Marek Straka)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0xy5mx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
(Monika Šrubařová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Zdravotní nezávadnost a jakost masa lovné zvěře
(Marie Horáková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//moxewe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
(Hong Phuong Luongová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6fug2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
(Ademi Akhmetova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/owblo/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma