Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kukuřičné zrnoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Aneta BRABENCOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//z1e7kq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby bezlepkového kynutého pečiva
(Magdalena Slimaříková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pfet9m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
(Vladislava LICHNOVSKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4t2u1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
(Vladislava LICHNOVSKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma