Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kukuřičné zrno

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Aneta BRABENCOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//z1e7kq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby bezlepkového kynutého pečiva
 (Magdalena Slimaříková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pfet9m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4t2u1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma