Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tradiční, potraviny, a, pokrmy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
 (Karolína Kubecová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Pomazánkové máslo a regulace EU: autenticita, nacionalismus a politický konflikt
 (Markéta Vítová)

2023, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vv2z4/ | Sociologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota cvrčka domácího jako nové potraviny a krmiva
 (Zuzana Pitrmanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mayfhg// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
 (Yveta Karlová)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yctlhi// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Vplyv značky na nákupné rozhodovanie spotrebiteľa – porovnanie vnímania privátnej a tradičnej značky zo strany spotrebiteľa na slovenskom a českom trhu
 (Monika Bátorová)

2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qio8q2// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu | Práce na příbuzné téma

Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
 (Anna Köppelová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
 (Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sed2gf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Regionální značení potravin ve vybraných regionech ČR a SR
 (Jana Vrbová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fd04v9// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Tereza Hronová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Lidová strava na Těšínsku
 (Marie Bojková)

2007, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/n2xkz/ | Humanitní studia / Etnologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)