Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tradiční, potraviny, a, pokrmyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
(Karolína Kubecová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Pomazánkové máslo a regulace EU: autenticita, nacionalismus a politický konflikt
(Markéta Vítová)2023, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vv2z4/ | Sociologie / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota cvrčka domácího jako nové potraviny a krmiva
(Zuzana Pitrmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mayfhg// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
(Yveta Karlová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yctlhi// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Vplyv značky na nákupné rozhodovanie spotrebiteľa – porovnanie vnímania privátnej a tradičnej značky zo strany spotrebiteľa na slovenskom a českom trhu
(Monika Bátorová)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qio8q2// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu | Práce na příbuzné téma
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
(Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sed2gf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Regionální značení potravin ve vybraných regionech ČR a SR
(Jana Vrbová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fd04v9// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Tereza Hronová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Lidová strava na Těšínsku
(Marie Bojková)2007, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/n2xkz/ | Humanitní studia / Etnologie | Práce na příbuzné téma