Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
(Pavel PLOCHÝ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
(Tomáš Zbranek)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xajsgt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické vnímání kančího masa v závislosti na různých maskovacích strategiích
(Adriana Markovická)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//42rja0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Enkapsulace silic a jejich využití v obalech při skladování rychle se kazících potravin
(Kateřina Novotná)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z9ycce// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v potravinách
(Monika Mareková)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ber8v/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
(Jolana Trojáčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q8s04z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
(Michala Sedláčková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ickazf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
(Pavel PLOCHÝ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma