Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
PivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Slad jako zdroj biogenních aminů
(Petra Machalová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y1vms5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
(Hana Koubková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qgpscs// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Systém školství v ČR a jeho financování
(Eduard Slad)2015, Diplomová práce, Univerzita Jana Amose Komenského Praha
• http://theses.cz/id//d3r2f4// | Hospodářská politika a správa / Evropská hospodářskosprávní studia | Práce na příbuzné téma
Jakostní požadavky na slad
(Barbora Kaiserová)2010, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ek3e06// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma
Porovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratoři
(Kristýna NOVÁ)2018, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//xj26ux// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů
(Emílie Zárubová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//utdoha// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma