Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biogenní aminyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v kyselém prostředí.
(Monika TAŤÁKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//07ocvc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v neutrálním a zásaditém prostředí
(Kateřina ŠTAJNOCHOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wwedhf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens
(Adéla ANDRESOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3gppss// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní působení esenciálních olejů na bakterie produkující biogenní aminy
(Viera Nováková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//24y2re// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
(Dagmar Bábková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v pivu
(Dagmar Čiháková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3f1n84// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve víně
(Liana Leshchuk)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dxlx6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Speciace rtuti v sedimentech HPLC-AFS
(Jana Novotná)2006, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dp05y/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma