Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kyselina askorbováKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování
(Barbora MRÁZOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r7mj7w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu látek v plodech mražených jahod v závislosti na délce jejich skladování
(Kateřina Želinská)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hw2mdu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
(Kamila ŠIMÁNKOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelné úpravy na obsah vitamínů C v zelenině
(Denisa Tocháčková)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mb6c8e// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu C v zelenině po tepelné úpravě
(Zuzana MARTINKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//isrdx8// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
(Jitka Cetkovská)2016, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//z5ncyg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
(Karolína Kuželová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lb33f2// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
(Jitka Cetkovská)2016, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//9vjya9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
(Filip PLECHÁČEK)2019, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//vv8uj0// | Tělesná výchova a sport / Ochrana obyvatelstva | Práce na příbuzné téma
Ovoce u diabetu mellitu 2. typu
(Anna Nováčková)2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kxtoa/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma