Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vínoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití metody TGGE pro studium vybraných bakterií mléčného kvašení
(Richard SOBEL)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5og6lu// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
(Markéta BRABCOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f8n7kd// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Hodnocení půdní organické hmoty ve vzorcích půd s odlišným managementem porostu
(Štěpán KOBLIC)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qqyt7d// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma