Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
(Monika HANZLÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Srovnání vývoje a produkce včelstev zimovaných na zásobách z řepného cukru a medu
(Natálie Kastnerová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zhh6zq// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení českých medů z mikrobiologického hlediska
(Markéta Mrázová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//je4um7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma