Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Med

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
 (Alena Cizner)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
 (Monika HANZLÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení medu
 (Barbora Stará)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
 (Barbora Stará)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení autenticity monoflorálních medů
 (Karolína Doubková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//lg7xjg// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalita medu v závislosti na jeho původu
 (Alena Třísková)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oh9wul// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Metody hodnocení a zkoušení medu s důrazem na jeho jakost a pravost
 (Tereza Kučerová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uueawr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
 (Lucia LOUTOCKÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ukze9h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
 (Monika HANZLÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Role obalu medu a výrobků z medu na nákupní rozhodovací proces
 (Ondřej Chytil)

2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mo1gnb// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)