Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
(Tereza Mrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
(Denisa Holečková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Martina Hozová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Porovnání in vitro stravitelnosti neutrálně detergentní vlákniny u čirokových siláží
(Markéta Vítečková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k5vc6c// | Krmivářství / | Theses on a related topic
Vliv NDF na stravitelnost organické hmoty travního porostu
(Denisa Matušková)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yfycmx// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic
Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace
(Veronika Konečná)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9yz76o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu vlákniny na stravitelnost cereálií a pseudocereálií
(Petr MACHALA)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b0v4t8// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Eliška ELIÁŠOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//thv694// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce.
(Irena Zamcová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//newgm6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
(Tereza Šťastná)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l494id// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic