Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 11 theses)
Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn
 (Tereza Mrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4l2ou// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
 (Denisa Holečková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Martina Hozová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Porovnání in vitro stravitelnosti neutrálně detergentní vlákniny u čirokových siláží
 (Markéta Vítečková)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k5vc6c// | Krmivářství / | Theses on a related topic

Vliv NDF na stravitelnost organické hmoty travního porostu
 (Denisa Matušková)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yfycmx// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic

Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace
 (Veronika Konečná)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9yz76o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv obsahu vlákniny na stravitelnost cereálií a pseudocereálií
 (Petr MACHALA)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//b0v4t8// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Eliška ELIÁŠOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//thv694// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny v čočce.
 (Irena Zamcová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//newgm6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
 (Tereza Šťastná)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l494id// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 11 theses)