Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Preference zákazníků cestovní agentury ZARS v domácím cestovním ruchu ve vztahu k pronájmu soukromých objektů
 (Veronika Tuzová)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15508/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Preference zákazníků při nakupování potravin online v komparaci s nakupováním potravin v obchodě ve Středočeském kraji
 (Petra Otradovská)

2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//64hdwy// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Preference zákazníků při nakupování v malých prodejnách v komparaci s velkoformátovými prodejnami
 (Nora Profeldová)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rmhb2c// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

Online merchandising – preference zákazníků
 (Martina Zbořilová)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//np55z5// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Preference zákazníků v doručování na poslední míli
 (Zdeněk Perný)

2024, Bakalářská práce, Dopravní fakulta Jana Pernera / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//x980hp// | Technologie a management v dopravě / Dopravní management a marketing | Práce na příbuzné téma

Identification of Brand Preferences in the Cola Beverages Market
 (Aarthi Muthulingam)

2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/151555 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma

Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
 (Anna Soshkova)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR
 (Zhanna Sidoryk)

2006, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Kvalita potravin z pohledu obchodníka (se zaměřením na masné výrobky)
 (Věra Dvořáková)

2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/32238 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu | Práce na příbuzné téma

SYSTÉMY KVALITY, RÍDÍCÍ A DOZOROVÉ ORGÁNY JAKOSTI POTRAVIN V EU A CR
 (Zhanna Sidoryk)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/qq8o4v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)