Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Preference zákazníků cestovní agentury ZARS v domácím cestovním ruchu ve vztahu k pronájmu soukromých objektů
(Veronika Tuzová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15508/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Preference zákazníků při nakupování potravin online v komparaci s nakupováním potravin v obchodě ve Středočeském kraji
(Petra Otradovská)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//64hdwy// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Preference zákazníků při nakupování v malých prodejnách v komparaci s velkoformátovými prodejnami
(Nora Profeldová)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rmhb2c// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Online merchandising – preference zákazníků
(Martina Zbořilová)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//np55z5// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Preference zákazníků v doručování na poslední míli
(Zdeněk Perný)2024, Bakalářská práce, Dopravní fakulta Jana Pernera / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//x980hp// | Technologie a management v dopravě / Dopravní management a marketing | Práce na příbuzné téma
Identification of Brand Preferences in the Cola Beverages Market
(Aarthi Muthulingam)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/151555 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
(Anna Soshkova)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR
(Zhanna Sidoryk)2006, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Kvalita potravin z pohledu obchodníka (se zaměřením na masné výrobky)
(Věra Dvořáková)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/32238 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu | Práce na příbuzné téma
SYSTÉMY KVALITY, RÍDÍCÍ A DOZOROVÉ ORGÁNY JAKOSTI POTRAVIN V EU A CR
(Zhanna Sidoryk)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/qq8o4v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma