Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologie tavených sýrů
(Ludmila Košarišťanová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7i6sr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní účinky netradičních monoacylglycerolů
(Iva HAUERLANDOVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//avyvcy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení českých medů z mikrobiologického hlediska
(Markéta Mrázová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//je4um7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech
(Kristýna JANEČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rc6tlm// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
(David GERGELA)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9lyxu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
(Jan NAVRÁTIL)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqsktb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní účinky netradičních monoacylglycerolů
(Iva HAUERLANDOVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//avyvcy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
(Šárka Horváthová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Igor Kuznetcov)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
(Tereza Druláková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma