Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Mikrobiologie tavených sýrů
 (Ludmila Košarišťanová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7i6sr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní účinky netradičních monoacylglycerolů
 (Iva HAUERLANDOVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//avyvcy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení českých medů z mikrobiologického hlediska
 (Markéta Mrázová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//je4um7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech
 (Kristýna JANEČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rc6tlm// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
 (David GERGELA)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h9lyxu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
 (Jan NAVRÁTIL)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mqsktb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní účinky netradičních monoacylglycerolů
 (Iva HAUERLANDOVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//avyvcy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii
 (Igor Kuznetcov)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
 (Tereza Druláková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)