Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Historie kávyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické vlastnosti kávy
(Jiří Filip)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1b2g8d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
(Kamila Součková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice
(Iveta Šolcová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//75uxvi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přípravy a mletí na antioxidační vlastnosti kávy
(Klára Vítková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//66xgvd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
(Romana Bajerová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
(Kateřina ŠPAČKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2cd3ew// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Kávoviny náhražka kávy nebo něco navíc ?
(Jana Kubalová)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xhztd/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
(Kateřina ŠPAČKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2cd3ew// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma