Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
(Romana Zderčíková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z3b0xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Profil těkavých látek sýrů eidamského typu
(Marek Balej)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//9tlzl9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace a průběh zrání sýrů eidamského typu
(Andrea Dostálková)2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//oeyv2y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Profil mastných kyselin sýrů eidamského typu
(Lucie Babištová)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//9d99yl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
(Renata MICHÁLKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y09928// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
(Radka FLASAROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma
Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
(Lenka PERNICKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zgvfa7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv akcelerace zracího procesu na vybrané skupiny mikroorganismů v přírodním sýru eidamského typu
(Petra VÁLKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k8yjae// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
(Ivana NEHODOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y994y5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
(Martina ŠPUNAROVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d39kyq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma