Theses on the same topic (having an identical keyword):

kritické kontrolní body

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 4 » (total: 35 theses)
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//0yu2cv// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
 (Pavla JÍLKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1ntlqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Theses on a related topic

VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
 (Soňa Nováčková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/95xhm4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
 (Lenka Nováková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//09rosv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
 (Jaroslav BANÝ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sril5m// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Theses on a related topic

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
 (Martina POTENCOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//0yu2cv// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

« 1 2 3 4 » (total: 35 theses)