Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
(Jiří SMOLA)2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//x6vcb3// | Zemědělské inženýrství / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Kvalita gastronomických služeb v letecké dopravě
(Simona Révaiová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5847/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Audit subsystému řízení kvality ve vybrané firmě
(Jiří Vošoust)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/jm2w5/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management malého a středního podnikání | Práce na příbuzné téma
Interní audit včetně projektové studie
(Mariia Kuftina)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/x71z6/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
(Zuzana LAMPERTOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gl0zo4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma