Theses on the same topic (having an identical keyword):

Klíčová slova

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?
 (Martina Otáhalová)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/q9a4t/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
 (Adéla Zelenková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Palmový tuk ve výživě člověka
 (Klára Kňákalová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v4r7xa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Potenciál palmového oleje v potravinách bohatých na tuk
 (Julia Bílková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//ui43xq// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?
 (Markéta LENIKUSOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//abhjec// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)