Theses on the same topic (having an identical keyword):
Klíčová slovaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?
(Martina Otáhalová)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q9a4t/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
(Adéla Zelenková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Palmový tuk ve výživě člověka
(Klára Kňákalová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v4r7xa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Potenciál palmového oleje v potravinách bohatých na tuk
(Julia Bílková)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//ui43xq// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?
(Markéta LENIKUSOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//abhjec// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic