Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
PivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba nealkoholického piva v minipivovarech
(David Doubek)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xocgkx// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Možnosti použití vybraných kvasinkových kmenů při výrobě nízkoalkoholického piva.
(Pavel Kovář)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c3zcja// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění probiotických kultur při výrobě piva
(Martin Slovák)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0eqxdv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby nealkoholického piva
(Jana Krčálová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v1dyv3// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
(Veronika PECHTOROVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3vjec8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu
(Monika Hylenová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11346/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pivo pro konzumenty s metabolickým omezením
(Tomáš Vaško)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9nvnn5// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Suroviny na výrobu piva - historie a současnost a jejich benefity pro lidské zdraví
(Vlastimil NOHEJL)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dv4kgz// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Význam piva ve výživě a jeho vliv na lidské zdraví
(David Vrkoč)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7qbbi7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma