Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidanty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Recidivující aftózní stomatitida a oxidační stres
 (Lucie Masopustová)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/latbj/ | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví - Bioanalytik / | Práce na příbuzné téma

Oxidační stres způsobený aktivními látkami pro kosmetický průmysl
 (Sára Jakubkovičová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mw0j1k// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Účinky xenobiotik na oxidační stres, metabolismus lipidů, integritu DNA a životaschopnost lidských buněk a rybího spermatu in vitro
 (Pavla LINHARTOVÁ)

2016, Disertační práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6og1ji// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Vliv kadmia na oxidační stres u rostlin
 (Veronika Zemanová)

2015, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vi49wy// | Fytotechnika / Obecná produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

Volné radikály, oxidační stres - riziko civilizačních nemocí a rutinní laboratorní diagnostika
 (Jiří Skalický)

2008, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//mrxx3h// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
 (Terezie Husarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Významné antioxidanty a antioxidační aktivita v různě zbarvených hlízách odrůd brambor
 (Sebastian Holaza)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//111rgl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v bramborách
 (Jana KONEČNÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p29lxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Významné antioxidanty a antioxidační aktivita ve vybraných druzích obilovin
 (Martin Liška)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9tlbwg// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma