Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinářská, mikrobiologieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
(Kristýna Floriánová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ghcotv// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Schopnost produkce bakteriocinů u bakterií izolovaných z potravin
(Radek Novotný)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zwjc9t// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Monitoring tvorby biofilmu u bakterií izolovaných z potravin a potravinářských provozů.
(Martina Hrubanová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5ms8f8// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
(Barbora Karásková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bd1vu1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kurz testování software
(Václav Zábojník)2018, Diplomová práce, Fakulta aplikované informatiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e32b3j// | Inženýrská informatika / Učitelství informatiky pro střední školy | Práce na příbuzné téma