Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinářská, mikrobiologieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Polymerázová řetězová reakce jako nástroj detekce a diferenciace kmenů původce moru včelího plodu (Paenibacillus larvae)
(Veronika Manišová)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cfjew/ | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví - Bioanalytik / | Práce na příbuzné téma
Polymerázová řetězová reakce, průběh a její využití v diagnostice genetických poruch
(Jitka Frühbauerová)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//gtd5ee// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Optimalizace parametrů polymerázové řetězové reakce.
(Magda VOJTOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ghslip// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Použití polymerázové řetězové reakce pro detekci poškození nativní DNA komplexy oxidu osmičelého a diethylpyrokarbonátu.
(Jan SEMER)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//nn5o2e// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Optimalizace podmínek polymerázové řetězové reakce pro detekci poškození DNA komplexy oxidu osmičelého a diethylpyrokarbonátu.
(Jan SEMER)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//hu7bwj// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Optimalizace podmínek PCR pro druhovou identifikaci listerií z potravin
(Andrea Rosová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gl0jmy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin
(Petra Hoffmannová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ntd4s8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
(Nina Šonkoľová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Identifikace a genotypizace enterobakterií z potravin
(Lucie Hernady)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5c3h82// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
(Kristýna Floriánová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ghcotv// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma