Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potravinářská, mikrobiologie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Polymerázová řetězová reakce jako nástroj detekce a diferenciace kmenů původce moru včelího plodu (Paenibacillus larvae)
 (Veronika Manišová)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cfjew/ | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví - Bioanalytik / | Práce na příbuzné téma

Polymerázová řetězová reakce, průběh a její využití v diagnostice genetických poruch
 (Jitka Frühbauerová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//gtd5ee// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Optimalizace parametrů polymerázové řetězové reakce.
 (Magda VOJTOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ghslip// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Použití polymerázové řetězové reakce pro detekci poškození nativní DNA komplexy oxidu osmičelého a diethylpyrokarbonátu.
 (Jan SEMER)

2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//nn5o2e// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma

Optimalizace podmínek polymerázové řetězové reakce pro detekci poškození DNA komplexy oxidu osmičelého a diethylpyrokarbonátu.
 (Jan SEMER)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//hu7bwj// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Optimalizace podmínek PCR pro druhovou identifikaci listerií z potravin
 (Andrea Rosová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gl0jmy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin
 (Petra Hoffmannová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ntd4s8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
 (Nina Šonkoľová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Identifikace a genotypizace enterobakterií z potravin
 (Lucie Hernady)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5c3h82// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
 (Kristýna Floriánová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ghcotv// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)