Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
HACCPKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
(Kateřina ROŠTOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//m0k24i// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
(Vladimír Hybler)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/qhi9s/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování
(Václav Simmerl)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ydm28y// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Biopotraviny ve veřejném stravování
(Tereza Klírová)2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wkxbg4// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Hodnocení plnění spotřebních košů ve vybraných mateřských školách okresu Vyškov
(Kristýna POPOVIČOVÁ)2018, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//viz8j9// | Tělesná výchova a sport / Aplikované pohybové aktivity | Práce na příbuzné téma