Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
(Barbora Stará)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení chemické bezpečnosti a senzorické jakosti vybraných tepelně zpracovaných výrobků
(Martina Kuralová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//sleyzo// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
(Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
(Alžběta Dorota Dostálová)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
(Alena Cizner)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
(Jiří Prokop)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
(Žaneta Olbertová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
(Nicola Sochorcová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rfc7bb// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Analytické metody pro hodnocení esenciálních olejů
(Jana Hudečková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7srhtv// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iw7um5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma