Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vyhodnocení obsahu aminokyselin v hovězím mase býků českého strakatého plemene
(Monika Šmachová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2tydcf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku karagenanů na obsah volných aminokyselin fermentovaných mléčných výrobků.
(Petra SEKULOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g6guo7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv dusíkaté zátěže mokřadních luk na obsah volných aminokyselin v půdě.
(Martin ŠEDA)2009, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//v62j7x// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch/SŠ | Práce na příbuzné téma
Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
(Radka FLASAROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
(Barbora IVIČIČOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pcad3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kadmia na obsah nutričně významných látek ve vybrané odrůdě ječmene
(Luboš Paznocht)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x1o4s9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Obsah bilogicky aktivních látek v matcha čajích a jejich stanovení v průběhu přípravy
(Tereza Koláčková)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j87jg7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
MALDI ToF MS jako nástroj kontroly zrání sýra
(Jan STRNAD)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//s52b31// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma