Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakterie mléčného kvašeníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
(Iveta Urbanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
(Nikola Křišťálová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
(Anna Plachká)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Proteolytická aktivita vybraných zákysových kultur
(Veronika Weiglová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bk3ghk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami
(Pavel KRAMPL)2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//q68e9t// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Proteolytická aktivita vybraných zákysových kultur
(Veronika Weiglová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bk3ghk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v silážích
(Nela Jandeková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//noxhih// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Kristýna Bubelová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
(Radka Flasarová)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v pivu
(Matěj Zima)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g88f5a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma