Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studie obsahu antioxidačních komponent u dealkoholizovaných vín
(Miroslav Hrnčirík)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ez2sv5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných obsahových látek v produktech z Morinda citrifolia (Noni)
(Dita Hladůvková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//75sown// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a analýza piva
(Klára Sollichová)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//paepyh// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Zdravotní účinky vína
(Klára Líbalová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3vq9lc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Srovnání vlivu hnojiva Vermesfluid na zdravotní stav odrůdy révy vinné Rulandské bílé na Zámeckém vinařství Třebívlice s. r.o
(Aneta Raušová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t3zmpb// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv chemického složení a technologické kvality zrna pšenic s barevným perikarpem na kvalitu pekárenských výrobků
(Šárka Kubová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6kygf6// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující složení kozího mléka a jeho technologické vlastnosti
(Klára Kubečková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wp864u// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
(Lenka Říhová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
HPLC analýza vybraných druhů hub (makromycet) a jejich biologická aktivita
(Jana Rohálová)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ly2d3/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných obsahových látek v produktech z Morinda citrifolia (Noni)
(Dita Hladůvková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//75sown// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma