Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

biogenní aminy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
 (Štěpán Beneš)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
 (Pavel PLEVA)

2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u bakterií rodu Bifidobacterium
 (Zuzana Svobodová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yorm04// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
 (Adéla Žalková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení
 (Eva Horníková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rmo5xn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
 (Petr Bartošek)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7fmu0v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů
 (Štěpán Beneš)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p69hrk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis
 (Iveta Kalousová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0rmsif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u bakterií rodu Bifidobacterium
 (Zuzana Svobodová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yorm04// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
 (Eva LORENCOVÁ)

2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)