Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biogenní aminyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
(Štěpán Beneš)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u bakterií rodu Bifidobacterium
(Zuzana Svobodová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yorm04// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
(Adéla Žalková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení
(Eva Horníková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rmo5xn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Monitoring výskytu biogenních aminů v RAW potravinách
(Petr Bartošek)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7fmu0v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů
(Štěpán Beneš)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p69hrk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis
(Iveta Kalousová)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0rmsif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u bakterií rodu Bifidobacterium
(Zuzana Svobodová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yorm04// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
(Eva LORENCOVÁ)2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma