Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hrubá vlákninaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií
(Lukáš CIBULKA)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1t7fms// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva
(Hana NEJEZCHLEBOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0jot2y// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma