Theses on the same topic (having an identical keyword):
biogenní aminyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Symbiotické mikroorganismy v kombinaci s nanočásticemi pro zvýšení produktivity zeleniny
(Michaela Schreyerová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3e5pxy// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Probiotické mikroorganismy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Martina Andrýsková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ex8ryb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
(Eva Rejchrtová)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
(Eva LORENCOVÁ)2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů
(Eva Theimrová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9cb0oq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
(Martina Špunarová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sy8pcn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
(Radka FLASAROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Theses on a related topic
Vliv vlhkosti prostředí na vlastnosti sýrů holandského typu
(Věra Herberová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1a76oe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic