Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

biogenní aminy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 22 theses)
Symbiotické mikroorganismy v kombinaci s nanočásticemi pro zvýšení produktivity zeleniny
 (Michaela Schreyerová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3e5pxy// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic

Probiotické mikroorganismy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Martina Andrýsková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ex8ryb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Mikrobiologická diagnostika Ureaplasma urealyticum a Mycoplasma hominis u žen s urogenitálními infekcemi
 (Gabriela SLÍPKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8fc0u9// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Theses on a related topic

Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
 (Eva Rejchrtová)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic

Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
 (Kateřina Soukupová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
 (Eva LORENCOVÁ)

2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů
 (Eva Theimrová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9cb0oq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
 (Martina Špunarová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sy8pcn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
 (Kateřina Soukupová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
 (Radka FLASAROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 22 theses)