Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Červené víno

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
 (Tereza Ćmielová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
 (Nikola MARKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bbu3lm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
 (Nikola MARKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ff6ij7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma