Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biogenní aminyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Činitelé ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu Enterococcus faecium
(Veronika Mandová)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ya7pkd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
(Iva Březinová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hrachová aminoxidasa a aminy v pivu
(Tereza SMOLKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//2iw8pg// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v pivu
(Matěj Zima)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g88f5a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Kristýna Bubelová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v pivu
(Dagmar Čiháková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3f1n84// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Derivatizace vybraného porfyrinu amidy betulinové kyseliny s polyaminy pro studium samoskladby
(Michala Jirsová)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0qi9ep// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Polyaminy v potravinách a jejich role v živých systémech
(Klára Škrášková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zlzka0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium syntézy vybraných konjugátů 2,6,9-trisubstituovaných derivátů purinu s polyaminy
(Kristýna HANÁKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//4kvx6i// | Chemie / Bioorganická chemie | Práce na příbuzné téma