Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

biogenní aminy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 27 theses)
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
 (Adéla Šebestová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Mikrobiom sýru zrajícího pod mazem a jeho proměna v závislosti na jednotlivých fázích výroby
 (Karolína Jandová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//c03o17// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
 (Andrea Rosová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rfbu9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
 (Kristýna Bubelová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
 (Petra Válková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ycm899// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
 (Zuzana Pavlíčková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//olzqir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita mikroorganizmů izolovaných v mlékárenských provozech
 (Anna HŮĎOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vamuv9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
 (Jitka Bláhová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 27 theses)